Een partnership tussen twee merken is gelukt, als het voor iedereen vanaf het begin een logische combinatie is. Dat geldt duidelijk voor het partnerschap tussen Oceania Cruises en de culinaire gids Gault&Millau: Oceania legt al sinds jaren op een consequente manier de nadruk op de kwaliteit van de culinaire ervaringen aan boord.
Riet Goetschalckx, “Mrs. Oceania” in België (maar ook elders ter wereld: haar regio strekt zich uit van het vasteland van Europa over het Midden Oosten tot in Afrika) was dan ook terecht trots tijdens de presentatie van de nieuwe G&M gids en de aankondiging van de laureaten in de diverse categorieën. Oceania Cruises mocht hierbij de prijs uitreiken aan de laureaat van de Award voor ‘Jonge Chef van het Jaar Wallonië 2024’, Marius Bosmans.
Zoals Riet het verwoordde, “is het partnership met de Gault&Millau Belux gidslancering een evolutie in de Oceania reis naar het leveren van de ultieme culinaire ervaring aan boord.”
De grote baas van Oceania Cruises, CEO Frank A. Del Rio, verwoordde het onlangs zo: “Oceania Cruises is a cruise line built by foodies, run by foodies, for foodies.” Nou, dat is duidelijk.
Rita (Riet) Goetschalckx zegt
Met grote dank aan Footprints Luxury Cruises, Jan van Durme om ons samen te brengen.