
Luchtvaartmaatschappij TUI fly introduceert opnieuw gastronomische maaltijden aan boord van haar vliegtuigen voor de passagiers in Fly Deluxe (korte en middellange afstand) en Deluxe (lange afstand). Deze nieuwe menu’s zijn opgemaakt in samenwerking met wereldberoemde jonge chef-koks van Jeunes Restaurateurs (JRE). Het partnership stamt al uit 2008, maar werd tijdelijk opgeschort vanwege de gezondheidsmaatregelen tijdens de coronacrisis.
Dit partnerschap werd ook uitgerold voor Vip Selection. Als onderdeel van de vakantie genieten deze reizigers in de lokale restaurants van tal van hotels van JRE-menu’s.
De nieuwe menu’s die aan boord worden aangeboden zijn het resultaat van een nauwe samenwerking tussen twee teams, met name de JRE-chefs en de chef-koks van GateGourmet Brussels, TUI’s inflight cateringpartner. Samen met de afdeling Customer, Cabin and Inflight Services van TUI Airline zorgen ze ervoor dat hun menu’s ook kwalitatief worden geserveerd op een hoogte van 35.000 voet.
Klanten van Fly Deluxe en Deluxe kunnen hier sinds 1 november van genieten en ze hebben daarbij de keuze tussen een vegetarisch, vlees- of visgerecht. Op de verre bestemmingen worden de maaltijden voor de terugvlucht naar Brussel samengesteld en bereid door een lokale cateringpartner.
Foto © JRE