
Pegase en Exclusive Destinations organiseerden half maart hun gastronomische roadshow ‘à table’ in Brugge, Antwerpen en Brussel. Jeroen Decroos: ‘Het was de eerste editie van onze culinaire roadshow dit jaar, nadat we onze geplande ‘à table-avonden’ in de herfst van 2021 moesten annuleren wegens de gekende omstandigheden. We vonden het erg belangrijk dat het event kon doorgaan in de allerbeste omstandigheden, waarbij iedereen met een gerust gemoed kon deelnemen. In totaal mochten we 120 reisagenten verwelkomen, verspreid over drie dagen.’
‘Met deze bijeenkomsten willen we zowel enkele erg gewaardeerde reisagenten samenbrengen voor een gezellig en informatief samenzijn, alsook ons bedrijf met de twee merken op een goede manier presenteren. Sinds de overname van Exclusive Destinations in januari 2021, was het de eerste keer dat we met beide merken naar buiten traden op een event. We hebben dan ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om ons team voor te stellen. Waar we voor de coronapandemie met een 10-tal mensen werkten, bestaat uit team nu uit dertig medewerkers.’
‘Laat het duidelijk zijn dat we met Pegase en Exclusive Destinations focussen op het luxesegment. Veel hotels in ons aanbod zijn boekbaar via beide merken, maar het verschil zit hem in de aanpak. Exclusive Destinations, dat zijn à la carte reizen. Bij Pegase kiezen ze voor het gemoedsrust-pakket. De hotels zijn dan misschien dezelfde, maar de manier van reizen en de doelgroep zijn verschillend.’
‘Niet alleen de reisagenten waren allemaal erg enthousiast, ook de hoteliers waren dat. Zij zijn vragende partij om de Belgische reisagenten te ontmoeten en hebben inspirerende gesprekken gehad met de deelnemers. In het najaar (12,13 en 14 september) plannen we nieuwe ‘à tables’ met andere hotelpartners.’
‘Meer informatie over onze events en nieuwigheden kunnen de reisagenten terugvinden op de nieuwe Facebookpagina Pegase Pro. Er staat alvast heel wat op het programma, denk maar de Experience Trip ‘Grand Kick-off Event Mallorca’ van 26 tot 28 april, en een geplande studiereis naar Ibiza.’
Tijdens de lunchpresentaties waren drie hotelpartners aanwezig, ’s avonds maar liefst acht.
De aanwezige partners op de lunch of het diner:
|